Om bolaget

Minifinans AB 556666–0642 är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd utfärdat av Finansinspektionen. Bolagets affärsidé är att erbjuda konsumenter ett kreditalternativ för plötsligt uppkomna utgifter eller oplanerade kostnader. Bolaget erbjuder sina tjänster till allmänheten sedan 2016 genom lån som ansöks direkt på hemsidan och utbetalas oftast samma eller senast nästkommande vardag.

Minifinans är ett fintech-bolag som grundades 2016. Vår vision är att underlätta människors privatekonomi, erbjuda smidiga krediter och betallösningar för att lösa dina behov utan ränta.

Vi på Minifinans erbjuder privatpersoner ett av marknadens absolut sundaste kredit. Vårt mål är att ett lån skall lösa ett problem, behov eller en utgift och göra nytta för låntagaren. Vi tror på att lösa plötsliga utgifter med en sund modell utan att belasta låntagarens ekonomi negativt med hög ränta och dyra förlängningskostnader. I dagens moderna samhälle är individen behov av snabb och trygg hjälp oavsett om det är kontakt med myndigheter, kreditinstitut, arbetsgivaren eller handeln.

Vi finns där för individen och ditt behov. Våra lån är fri från löpande ränta istället betalar du endast en fast uppläggningsavgift. Du kan alltid jämföra våra lån fast vi inte tar ut någon ränta, då jämför du den effektiva räntan.

Minifinans har som mål att finnas där när det ekonomiska behovet plötsligt uppstår. 

Sund och trygg utlåning!

Om bolaget

Vi löser ditt lånebehov
snabbt och enkelt

Kostnadsfri rådgivning - Alltid! Vill du få hjälp med din ekonomi och låna pengar vid akut behov? Kontakta oss så hjälper vi dig att fixa vardagen!

FÅ SVAR DIREKT